Over ons

Welkom op de website van Onlineautozoeken.nl.

Onlineautozoeken.nl is een initiatief van AFD Lease (Automotive Financiële Diensten) en stelt zich als doel om voor u – in samenwerking met de deelnemende autobedrijven- tegen de gunstigste voorwaarden uw nieuwe droomauto te leveren. Niet alleen uw nieuwe auto moet aan strenge voorwaarden voldoen, ook de deelnemende autobedrijven voldoen aan strenge criteria. Samen met hen bieden wij u de mogelijkheid om volledig ontzorgt one-stop shopping mogelijk te maken: Zo is het mogelijk om uw auto thuis te laten bezorgen* maar bieden wij u ook de mogelijkheid uw auto te financieren of zelfs te verzekeren, en dat tegen gunstige voorwaarden en tarieven.

Onze werkwijze is transparant en simpel van opzet. U zoekt zelf de auto van uw keuze en u geeft zelf aan onder welke voorwaarden u de auto wenst aan te schaffen. Inruilen is altijd mogelijk. U mag van ons verwachten dat u binnen 5 uur** een passende offerte  ontvangt.

Als de keuze is gemaakt en u akkoord gaat met het voorstel, dan ronden wij dit met u af en zullen wij het autobedrijf op de hoogte stellen. Zij verzorgen de aflevering en u bepaalt het afleveradres. Zo verwachten wij u door middel van eenvoud, service en transparantie de auto te kunnen leveren tegen de beste voorwaarden.

*  Tegen meerprijs       ** Op werkdagen

Onze openingstijden zijn:

Maandag 9.00 uur – 17.00 uur
Dinsdag 9.00 uur – 17.00 uur
Woensdag 9.00 uur – 17.00 uur
Donderdag 9.00 uur – 17.00 uur
Vrijdag 9.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag 10.00 uur – 17.00 uur

Wij zijn ook na kantoor uren telefonisch bereikbaar. Vanzelfsprekend zijn wij op afspraak s’avonds wel voor u geopend.

Onlineautozoeken.nl is een onderdeel van: